(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Думаю він подумав що місцеві, але ж вони просто знають хто перший їде
-
Наши разруливают или местные?)
-
колись брав прокат на кіпрі - а в них лівостороннє і руль справа - це більше мені ломало мозок ніж знаки тут )
-
А вилку можна дізнатися? можна у пп. Цікаво на скільки з поточним місцем корелюється.
-
крім цього ще трохи збивали з толку світлофори які стоять тільки за перехрестям, інших челенджів поки не зустрів
-
я перед прильотом читав про стоп 4 вей, але все одно як сів і на прокатній машині попав на таке ппрехрестя трохи стресанув 😂
-
от про це я і казала)
-
Всегда приятно посмотреть ещё раз
-
Коли вирубали світло то на деяких перехрестях менші затори були, але всерівно були барани які лізли бо їм треба, так би і з олвей було б
-
100% треба перед практикою пару годин з інструктором покататися. Він вчить не як їздити, а як здавати екзамен. І це вартує того бо на G2 навіть страхування буде дорожче
-
В Україні були б точно жести. І звуки 😂
-
Хоча ні, ще нема місяця, 3 тижні
-
(Місяць їжджу якраз)
-
Та вже комфортно
-
Нет разницы сколько машин в очереди - должны уехать все кто стоял с краю до твоей остановки. Через недельку\месяц - будет комфортно. Я до сих пор не перестаю представлять, как бы работал 4-way в Украине 😁
-
Оці два моменти мене і бентежать перед драйв тестом, треба мабуть машину взяти квітнути пару днів..
-
Даа. Вот то что не сигналят - это прям +100 в карму местным.
-
Сложно представить. Мне кажется "я первый Астанавился!" было бы на каждом 2м перекрёстке - но возможно это моё "искажение" в голове. Соглашусь, что без светофоров - города продолжали жить и все ездили.
-
так, в кадах полтіннік :)
-
Я спочатку здивувався ціні, але потім побачив, що це в USD, і все стало на свої місця)
23 Jan 2023, 01:02
224161/635702
2 minutes ago