(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Брат в итоге получил оффер по international price и scholarship Но я знаю человека, который учится по местному прайсу из-за наличия OWP, так что схема может работать
-
От Монреаль з цим всім - топчік. А у нас тільки ведмідь по району бігає
-
Маю на деку сплячого бабака
-
ну я теж підтримую такий метод, що батьки не повинні вчитися за дітей)
-
Круто, що вони не бояться людей
-
В нас койоти)
-
Та норм, краще так, аніж ніяк
-
И как звонки по ночам норм ?)
-
Я ще не в Канаді, але шукаю роботу завдяки Fongo Зазначив їхній номер у себе в резюме і рекрутери на нього телефонують Так, там є пакети для дзвінків і смс за кордон, а по Канаді безкоштовно
-
Зате канадський номер, канадська адреса - рекрутерів нічого не стрьомає
-
А адреса? Типу просто рандомна адреса? А якщо спитають чи ви у Канаді то що відповідати? Цікавлюся бо так само думаю почати шукати уже до прильоту в Канаду
-
Адреса - місто і провінція А взагалі я вказую, що я вже в Канаді для того, щоб мою кандидатуру не відкинули на першому етапі У розмові з рекрутером я одразу кажу, що я отримав COPR Letter і купив квиток в Канаду, so I would be eligible to work there as soon as I arrived in Canada Зазвичай вони такі - а, ок, головне щоб було зрозуміло коли ти зможеш виходити на роботу і чи ок ти з релокацією, бо часто-густо шукають саме на гібридні позиції, а не на fully-remote
-
я з вікна знімаю, може він і боїться) не бачить просто
-
скажите пожалуйста, нормально ли это когда дают довольно большой таск до того, как даже позвонили для phone interview?
-
Доу прям как феникс dou.ua/forums/topic/43026/
-
У кого то есть псвр2? Никто не хочет погонять на каяках?
-
Дякую 👍
-
Проблема у тому, що якщо у лінкедині та у резюме не Канада, то вони одразу думають, що тобі треба visa sponsorship і не кожна компанія за це готова взятись
-
Так, тут можна слідкувати t.me/albertacamp
-
ну, то есть довольно большой таск как самый первый этап интервью
23 Jan 2023, 01:02
224239/634833
about 2 hours ago