(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підкажіть якийсь не дуже довгий курс по джаві, не для absolute beginners 😅. Бо шось знаходжу чи на декілька місяців (не можу поки на таке підписуватися), чи тільки зовсім базове, як то масиви і т п. Знайшла один на курсері for the second language, але там шось він не дуже популярний і немає відгуків
-
Книги конечно вообще не вариант?)
-
Head first тогда
-
Шилдт или Эккель + тот же литкод для жава кор норм
-
Привіт. Підкажіть як це тут в Канаді влаштовано: після скрінінгу в ТД Банку рекрутер сказала, що протягом тижня хтось з команди зі мною сконтактує для наступного етапу інтерв’ю (а якщо не сконтактують, то написати їй). Але вже місяць😅 пройшов і ніхто не сконтактував, а Рекрутер на мейли не відповідає. Хоч з моменту подання мною аплікації до дзвінка рекрутера пройшло напевно 2 (може й 3 місяці), тобто таке ж можна очікувати і від наступних етапів, але закрадаються думки, що це була просто типова для України шаблонна фраза типу «Спасіба, ми вам пєрєзванім» Що скажете?
-
Вони це називають Ghosted. Це тут нормально, якщо Ви як кандидат відпали, то Вам не напишуть не подзвонять. Фраза, що ми Вам передзвоним за 2 тижня нічого не означає. Можуть передзвонити, а можуть як Ви бачите, болт забити. Можуть передзвонити за 2 тижні але інший рекрутер і бути не вкурсі, що у Вас вже був інтро дзвінок-знайомство. То в таких Випадках кажіть, що я вже мав дзвінок з Вашої кантори. Дико, тут дуже дико.
-
Я зараз думаю про Сінгапур і якийсь острів на Філіппінах / Малайзії / Індонезії на лютий наступного року. Тільки не Балі😅
-
Та це вже і в Україні стало "нормою". Те що називається "ринок роботодавця", нові реалії
-
З ниття в лінкедінах можна зробити висновок, що в першу чергу лейофають рекрутерів, отже навантаження на тих, хто залишився зростає + з кандидатів і так черга стоїть, може вже ту позицію на яку ти аплаівся закрили)