(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Продам матрац з ікеї: queen size, основа поліуретанова піна з рельєфністю та ефектом памʼяті (memory foam); Новий: www.ikea.com/ca/en/p/morgedal-foam-mattress-medium-firm-dark-gray-20272207/ Я віддам за $175 стан: very good condition (no visible stains or imperfections, no smell, etc) Самовивіз з торонто дт: 90 stadium rd; я піднесу матрац до машини на паркінг (в мене є ключ)
-
IKEA ? www.ikea.com/ca/en/p/brunbaer-plant-pot-with-saucer-outdoor-terracotta-10510826/
-
Я згадав, що всі ці задачки які я собі виписував (найпоширеніші) є в публічному доступі серед моїх "gists": gist.github.com/Turskyi Тому просто подивіться там, тамьтрішки більше ніж треба і там котлін в основному, але вам має бути всерівно яка мова, знайдіть їх в літкоді і поексперементуйте, знайдіть "ваш" підхід до вирішення. Disclaimer: рішення там не найкращі, а ті що мені подобались, вони читабільні і їх легше пояснити. Всі задачі що на байнарі трі і лінкедліст ніколи мені не попадались, але мені скоріш за все просто щастило, тому я все одно їх практикував.