(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
все ж розвага поки мітінги йдуть
-
так ти про айті, а я загалом кажу про розетку: "Наразі, завдяки героїчним зусиллям ЗСУ, Rozetka майже повернула втрачені позиції. Вже в серпні минулого року, за словами Чечоткіна, ситуація з виторгом стала близькою до довоєнної, але не розкриває фінансових показників компанії."
-
звідки інфа про падіння продажів?
-
продаж впав майже в половину. це не ок, це пиздець яка криза для бізнесу
-
та все з розеткою нормально, прийнамні з продажами, у Львові купа нових точок, їх зелені буси постійно по місту бачу. Може хіба айті своє закинули, але все решта наче ок
-
по Львову взагалі не скажеш, що щось у когось впало, за інші міста не скажу. Колега з Харкова каже, що там все дуже погано, але воно і не дивно
-
Доброго раночку всім! А я рекрутер (несподівано) 😉😉. Представляю Brightgrove - Software House з сердцем в Україні. та з офісами в інших державах. Пряцюємо для багатьох великих, дуже великих, так середніх партнерів клієнтів, включаючи Канаду 🇨🇦. Шукаємо Principal React Software Engineer. Проєкт про допомогу та піклування про близьких: малюків, стареньких, чоторилапих та ін. Писати будьласочка 🙏🙏 тілько у DM, приватно :-). Щоб нікого не пропустити. Дуже чекаю 🤩
-
Доброго раночку всім! А я рекрутер (несподівано) 😉😉. Представляю Brightgrove - Software House з сердцем в Україні. та з офісами в інших державах. Пряцюємо для багатьох великих, дуже великих, так середніх партнерів клієнтів, включаючи Канаду 🇨🇦. Шукаємо Principal React Software Engineer. Проєкт про допомогу та піклування про близьких: малюків, стареньких, чоторилапих та ін. Писати будьласочка 🙏🙏 тілько у DM, приватно :-). Щоб нікого не пропустити. Дуже чекаю 🤩
-
є, спробуй пошукати своє питання тут. якщо щось нове - питай
-
А є тут люди хто плане або вже подався на PR по OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream? Цікаво поспілкуватись, задати декілька питань.
-
Senior Golang Engineer ( gRPC, AWS Lambda, AWS DynamoDB, Kafka, GraphQl). Ця позиції - для Канади. 😎