(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Как думаете, хорошее предложение? www.bestbuy.ca/en-ca/product/ultima-cosa-digital-dual-zone-air-fryer-8l-8-5qt-black-stainless-steell-only-at-best-buy/16356043
-
Как-то кринж немного, не?
-
В нас був “allowlist” замість whitelist. Ще роки 3 тому)
-
Упс, соррі
-
Це не я
-
А как тогда? Darklist? Blocklist?
-
як і в багатьох держ структурах) то норм, типу гендер по паспорту
-
То вже нічим зайнятися людям. 10 гендерів
-
У нас в морській нашій ERP в модулі crewing у моряків до сих пір всього два гендери 🥲
-
ну там рілі є сенс, коли «погане» це чорне, а «хороше» біле то то може проеціонуватись на раси людей, навіть якесь дослідження з дітьми бачила, правда не вревнена в його науковості)
-
Смотря откуда это вайтлист пошло.
-
Зато ихборьба, все слова запретят и точно победят рассизм
-
та хз. мені не важко було змінити) якщо когось ображає чи асоціюється в когось з кольором шкіри. Я взагалі не дуже розумію чому європейці «білі», якщо рожеві чи бежеві
-
Якщо конкретно про ціну відповідати - цей фрайер зараз у таку ціну майже всюди. Думаю, промоушн по всім торговим представникам.
-
Да Може й собі купити…
-
Да не, я не против абсолютно, просто не знаю как использование allowlist может помочь, но главное чтоб довольны были)
-
Get 10k PCO Pts for Every $50 Spent on Doordash, Kobo, and Wayspa Gift Cards (April 29-May 5) forums.redflagdeals.com/viewtopic.php?t=2614858
-
ну от типу щоб не формувався асоціативний ряд «чорний значить погано». Замінити не важко, а якщо комусь так легше то і добре
-
разрушением негативной коннотации же.
-
навіть в наявності у моєму бестбай біля хати
23 Jan 2023, 01:02
225594/635985
less than a minute ago