Мені на перший погляд
1) Вказав би, де знаходжусь у хедері
2) Development Operations and Systems Administration on a wide variety of successful projects migration from on-premise to Cloud (AWS, GCP) - це один пункт, чи перед migration планувалась кома?
3) У Саммарі мені дуже не вистачає power words. Я їх не люблю, але вони треба :) Тобто все, окрім фрази про кнопку, можно подати більш "гарно". Почитайте hwpi.harvard.edu/files/ocs/files/undergrad_resumes_and_cover_letters.pdf. Запитуйте у chatGPT - How would you say professionally: <формулювання з вашого резюме>. Перевіряйте, читайте та підставляйте. Впевнений, ви самі проводите іноді інтервью, що б ви хотіли прочитати у резюме кандидата?
4) Чим відрізняються skills та technologies? Я б їх переніс наверх з проектів, а у описах проектів сфокусувався на описах Key Acheivements. (Ті що є, в цілому класно звучать, хоча деінде ACE модель не витримана, приклад "Trained 18 software developers to work with AWS and modern tooling")
5) 3 сторінка виглядає нібу вона загубилась трошки. Може пограти зі стилями та переносами і підтягнути до 2х? Можливо після поєднання Skills та Technologies воно підтягнеться якраз
6) перевірте форматування, я без детального дослідження бачу, що Toronto, Canada\Lviv, Ukraine\Lviv, Ukraine мають різні стилі.
В цілому, мені дуже сподобалось резюме. І досвід у вас чудовий.