(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
О, питання. Наскільки VP позиція змінила обов’язки? Ну тобто, судячи з досвіду, тім лідом було більше тасок, а зараз більш менеджерські? Тобто інвестігейти, ресерч, менеджмент команди, спілкування з вендорами etc? Питаю тому що дивлюся куди далі тулити, зараз я обрав для себе більш SDE позицію з вмінням в девопс, але що через 5 років робити - хз)) Питання, ким я бачу себе через 5 років - актуальне)
-
Я в другом чате отвечу, не буду тут токсить
-
почни звідси www.aws.training/
-
директор досить далеко від ВП. фактично рівень проблем змінюється з "міграни з хєроку на aws" на "зроби добре бізнесу" і ти вже сам дивишься що куди потрібно зробити чи мігранути, які і коли ресурси на то потрібні тощо
-
I received my payout successfully, i must say your platform is helping and saving life, I tested him For a start I deposited $13,000 to test the company , in 3days i got a return of $130,000 by God grace , her diligence and honesty can't be compared. t.me/+gmY9gkodmgNkZWU0 t.me/+gmY9gkodmgNkZWU0 Username @trader_Mitchell1
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, где можно пройти диагностику авто ? После покупки хочу сделать полную проверку.
-
Так я на ставку джуніора вже готовий з таким пошуком роботи 👻👻👻👻
-
пам'ятаю, що ти кидала фотки зимою, може корисно також комусь буде
-
Probably порадь, де можна похайкати біля Монреаля, будь ласка
-
Ну добре, не всім, але то тре дуже сподобатись на інтерв’ю , а потім торгуватись
-
А зараз і пропонують ставку джуніора всім 😁