(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
пам'ятаю, що ти кидала фотки зимою, може корисно також комусь буде
-
Probably порадь, де можна похайкати біля Монреаля, будь ласка
-
Ну добре, не всім, але то тре дуже сподобатись на інтерв’ю , а потім торгуватись
-
А зараз і пропонують ставку джуніора всім 😁
-
Хоча в мене був канадський офер, де було менше ніж я сказала рекрутеру і їй було ок. Дуже вмовляли прийняти, готові були на все, крім грошей 😁
-
Я мала на увазі, що коли доходить до офера, можна зі свого боку просити більше
-
Типу сказати expectations на початку співбесіди, а потім, якщо доходить до оффера, то можуть почати збавляти ціну? І треба буде торгуватися? о_о Ніколи з таким не стикалася в Україні/Польщі
-
У валь давіді боулдерінг гарний, якщо цікавитесь таким
-
Ще подивіться Валь-давід та Валь-Морін, це з іншого боку, але там точно ще мокро, народ тиждень тому ще на лижа там був
-
дякую :)
-
Mont Sutton напевно, але я думаю там ще мокро і може бути закрито доя хайкінгу. Ще можно в Ока парк, там невисокий пагорб, але приємно пройтись Mont orford трохи далі
-
На почати працювати парт тайм за ту ж зп, страховка так ))) Посаду ще переназвати на соліднішу
-
я щось не люблю ці «unlim vacations” взагалі. Завжди так виходить, що користуєшся ними менше ніж коли там є ліміт ))) А якщо більше, то там питання до перформансу виникає одразу У мене не було, але таких історій чула вагон
-
З мого досвіду співбесід в канаді, з обох сторін столу, тут полюбляють людей які вирішують проблеми бізнесу, а не підалять таски. це як раз initiative, ownership etc. і чим більша компенсація тим більший акцент на це. Від тих хто приходить з галер червоною лінію звучить "срати мені на ваш бізнес, дайте мені таску", не надо так.
-
85к давали