(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То що воно на одній лінії з Італією, частиною Іспанії і тд - то пофіг, бо от. Та і відсутність гір, яки можуть арктичні вітри зупинити (типу як в Норвегії), Альпи там etc теж вносять свої приколи
-
мені просто було цікаво :)
-
Istanbul 41 N Toronto 43 N По суті одна широта
-
А ще Кітченер трохи південніший за Спліт, наприклад 😂 Якби це шось значило (
-
Опа! Oleg, твій рівень русофобії: 60% (майже, але буде більше).
-
Яке місто? Робити петпроекти, ходити на івенти, заводити знайомства , з'єднуватися в лінкедін
-
Торонто, до Канады работал 3D артистом (3Ds max, adobe photoshop) чуть больше года. До этого полтора года ассистентом (работа с документами, word, excel) Линкедин, кагл, профиль настроил, пет-проектов пока нет, из американского ютуба все говорят о том что первую работу находят отправляя на +100 вакансий на которые отвечают +-5 и то через недель 3-5 минимум. Не знаю насколько это правда но из-за подобной инфы теряешься в процессе изучения
-
[Amazon.ca] Super Hot! 91% off - 3M™ Particulate Filter, 7093B, P100, 144 filters (72 packs of 2) for $62.99!!!! forums.redflagdeals.com/viewtopic.php?t=2615784
-
Лол, комусь треба 144 фільтри?)
-
Дали на 10к ліміт
-
В мене не питали летер оф емплоймент - тільки пейстаби
-
Чому за 2 роки?Оо
-
Ну я приніс летерс оф емплоймент за останні роки. Але в мене їх ніхто не питав 🤷♂️
-
Ребят получил Biometrics Collection Letter. Оно всего на 30 дней или оно автоматически экстендится? Я помню вроде в один момент этот срок 30 дней перестал работать, может ошибаюсь