(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Краще, але потрібно розуміти що з чим порівнюється і яка саме інфраструктура цікавить. Школи кращі
-
Мені чогось таке не рекламують, мені все більше рекламують магазини з дешевими фруктами і овочами в Калгарі. Певно за багато про то говориш, а великий брат всьо чує і підказує де то є. ;)
-
Краще бути багатим і щасливим в Канаді ніж бідним і нещасним в Польщі, все так.
-
Из Рая до ближайших людей должно быть минут 10 на машине ехать
-
ну якщо краще жити == більше смузі і походів в барбершопи, то Польща поза конкуренцією тут :)
-
Дуже. Тому що в Канаді можна значно більше мати. 200-300-400 тут реальні, в Польші ні.
-
Я не був в Торонто, не знаю як там з забудовою, але бачив вище в чаті черрі пікінг відверто трешових прикладів з натякам - "дивіться як все в Торонто фігово". І в той же час "а от в Азії...". Загалом не люблю черрі пікінг, особливо коли в одномі місті беруть трешовий екзампляр, а в іншому показовий. Візьмемо "середній" будинок Торонто і КЛ - картина зовсім інша. Але ні, краще порівнювати найкращі взірці умовного КЛ і найгірші взірці умовного Торонто :) Це скоріше до тред стартера.
-
А буває і такий
-
КЛ теж буває такий
-
Так і в торонто купа прикладів широких терас та розвиненої території біля будинків
-
Ну з цим я згоден, але ж мова й була про вдалі приклади - "подивіться, як це роблять в ПСА, чому б не зробити таке в Торонто замість вичавлювання останнього кв футу площі на квартири по захмарним цінам". Про "весь Бкк такий" - я вже визнав, що це було перебільшення 😊 Але ж суть не в тому, що там урбаністичний рай, а в тому, що таких прикладів там немало, а також (я не можу стверджувати впевнено, але здається, що таке є) в тому, що є позиція уряду, закони і тп, які стимулюють/змушують забудовників будувати нове саме так. Звісно, що все це не прямо застосовно до, скажімо, Торонто в першу чергу із-за іншого клімата.