(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtu.be/1rG-sGrt54A
-
співчуваю )
-
Оттава 🥲
-
Я прекрасно це розумію. Тільки за що вже хлопці полягли. Якщо заморожувати конфлікт і чекати поки рабсіяни знову полізуть
-
це в БС ? Бо в Торонто слава богу покраще з цим, я дзвонив у 2-3 садки в Етобіко - місця є у кожному.
-
Ну вот на местном комиконе в Ванкувере мне не понравилось в ковид. Просто толпа задротов ходила и выбирала комиксы.
-
Я понимаю это но и жизни людей с другой стороны
-
Просто думаю чи подавати на пр, бо додому я вже не вернусь. Бо його нема
-
Хз як це працюватиме, якщо навіть дитину в садок не скинути, бо їх тупо нема Навіть тьоть з садками в бейсменті вільних нема, всі зайняті І це ще така собі проблема, бо не у всіх є діти…
-
Ну ты лично пойдёшь их освобождать?
-
Так а толку, від того що путін скаже. Ми ж не збираемось віддати їм території?
-
Трохи інший рівень, нє? Це не війна судного дня, і не 6 денна війна. Ганяти по Газі арабів з саморобними ракетами, кататися на меркаві і хєрачити дронами/ракетами зусулів з калашами - це не війна в Україні
-
для тех кто еще не открыл рбс ньюкамер банкинг аккаунт www.rbcroyalbank.com/dms/pba/open-an-account/offer-n-or.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=365_Accounts_iPad_ASC_FY23&utm_content&utm_dc=ks_SOF_6314035445155_6314035445355_6314043708555_ig_Instagram_Stories&fbclid=PAAaZQddEtmlu7PmalTa6KDglA2GAGyQHErdujBUWjaZV_Vjw3kU6qPVAW6TQ_aem_AehKgZXwhhklE9vfbEgOfdIY7fhyXhSzC6Bck3yrcGoBf3jx1_r8UOeXVK0a9gCg-N1iB1IGwuuEMQ6UHrup2xqzpdhV1R6iR7I3VQ_2Dx5eBmQ2aVpMVL6g4rFIwxLzEfM