(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так лендлорд ще хоче гарантію того що ти рік платитимеш, а не заб‘єш після пари місяців, і чек яка-неяка гарантія того
-
Розкажи як ньюкамеру безкоштовно перевести 15к і без прив’язки до конкретного банку
-
Ну так система дерьмо, если за поход в банк и трату времени сотрудника ты получаешь бесплатную транзакцию, а переводя онлайн через софт - платишь комиссию
-
Все еще не вижу проблемы перевести деньги) Я понимаю когда лендлорду 70+, но тут даже такие в технологиях разбираются, вот моему тоже 70+ и я перевожу
-
Береш і робиш ach за 35 баксів, або платиш 2.5% за карт то кард, це ж зручно
-
там умова була на 9 травня
-
Давай повернемось до методів передачі готівки. Які альтернативи?
-
Я не вижу причин оправдывать удобство чеков неработоспособностью других институтов
-
там з беклогом проблема
-
Ну может стоит менять законы и систему, а не, как в Канаде устроено, делать заплатку?)
-
У меня соседка снизу у себя в спальне курила. Задул все щели в плинтусах, помогло но не сильно.
-
на практиці люди місяцями, майже роками живуть не сплачуючи. Там страшне
-
В Канаді в Монреалі аналог
-
Которая трекается банком и лежит в банке?)
-
А при чем тут наличка вообще, я так и не понял?)) мы же говорили про чеки
-
Це як раз форма готівки
-
Не заміна. Але і чек не заміна готівки
-
Я вважаю що має бути privacy та належна звукоізоляція
-
Та купа систем є . Для швидких переказів на малі суми є інтерак, більше 30к є ach та wire, плюс Мільон фінтехів. Але це не заміна готівки
-
Можна вони будуть відкритими без моєї участі у їх життєдіяльності? Це так само неприємно як слухати як хтось ригає або сере 🥲
23 Jan 2023, 01:02
230689/637683
18 minutes ago