(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На транспорт, банки, связь хотя бы Олигополию вернее, а не монополию Финтех стартапу тяжело пробиться, как и стартапам которые делают связь Они пробиваются, но можно было проще
-
В інтеракті? Не знайшов такого в скошии. Тільки якщо по рахункам сплачувати є така можливість.
-
Есть же автоплатеж, который можно настроить на конкретную дату
-
Монополію на що?
-
Не допомогло. Зато це був ще один аргумент за придбання якнайшвидше свого.
-
Чеками дуже зручно платити за рент. Виписуєш на рік вперед пост-дейтед чеки і забуваєш про це. Зараз плачу ітерактом і через це більше стресу, бо треба не забути. В Україні ж це вирішувалось тим, що власник квартири раз на місяць приходив за грошима в разі якщо перевод на карту його не влаштовує. Така собі зручність.
-
Я имею в виду, что после раунда, допустим, в 100 млн, сколько уходит на «борьбу с системой» Эту метрику можно снизить наверняка
-
І найчастіше проблеми стартапу починаються при інтеграції з банками. Останні зазвичай дуже повільні в імплементації нових систем. Знову ж таки ця проблема не вирішиться зміною влади.
-
скоро 4тый будет бегать
-
они адаптировались и развлекаются
-
Опять таки, я же говорила, у меня соседи с 7 этажа выпускают на 8смой (как оказалось) – своих трех детей на 40 минут
-
Круто що є готелі з рестрікшеном без дітей, бо зазвичай і на дітей часу немає
-
т.е если у тебя три и больше – не вавриант
-
но там был лимит на количество вроде, и надо было заранее бронить
-
Ну когда один, там была функция сдать его типа в утреннюю развлеколовку
-
Напевно заздриш просто)0))
-
Це насправді дуже сумне повідомлення
-
Це не олігополія,а оцінка стартапу. Ви ж не хотіли б давати гроші комусь, кого зламає якийсь мамкин хацкер.
-
там у родителей нет времени на такое
-
Селись в семейный отели, где много чего для детей (я видела такие в европе)
23 Jan 2023, 01:02
230758/637392
about an hour ago