(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
но там был лимит на количество вроде, и надо было заранее бронить
-
Ну когда один, там была функция сдать его типа в утреннюю развлеколовку
-
Напевно заздриш просто)0))
-
Це насправді дуже сумне повідомлення
-
Це не олігополія,а оцінка стартапу. Ви ж не хотіли б давати гроші комусь, кого зламає якийсь мамкин хацкер.
-
там у родителей нет времени на такое
-
Селись в семейный отели, где много чего для детей (я видела такие в европе)
-
Немає
-
Вот я о том же, если бы можно было инвестиции тратить дальше на развитие стартапа, а не на борьбу с олигополией, было бы гораздо лучше
-
У скошія наразі немає можливості запланувати інтерак.
-
О, цікаво, дякую)
-
Одна из проблем еще - все банки хорошо сидят и не заинтересованы в быстром прогрессе, тк тогда придется что-то делать, чтобы часть рынка не потерять И антимонопольный комитет закрывает на это глаза
-
В 2020 і 2021 досить багато коштів було влито в стартапи і взагалі в онлайн технології через ковід. На разі ситуація дещо інакша. Ринок повертається до більш консервативних вкладень.
-
Ага, в uk також є таке, робив один проект, не всі, але принаймні ряд найбільших банків мають віддавати апіхі по специфікації
-
Якщо є інтерак, то можна платити кредиткою через chexy і отримувати кешбек за оренду) і набивати спендінг щоб поінти фармити
-
Для того щоб стартап почали сприймати серйозно необхідно мати ці аудити. Краще до раунду фінансування. Тобто складність в тому щоб відірватися від землі.
-
индусы за всех выполняют
-
Ох, ні не такі масштаби.
-
Шана таким людям, які виконують соціальний обов’язок за таких як я
-
ой мені так подобається що в Монреалі в усіх спа 16+ ліміт я просто так і уявляю як там би гоцала орда дітей і стрибала в басейни
23 Jan 2023, 01:02
230771/637683
7 minutes ago