(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт, зараз у пошуку робити, Linux System Administrator і SRE/DevOps варіації ті що підходять мені по скілу, почав по троху розсилати резюме і поки не отримав фідбеку ні на одній позиції куди відправив, хоча читаючи вакансію точно розумів що це 90% матч. Думаю можливо причина в резюме, якщо можливо був би вдячний отримав конструктивний фідбек саме по резюме, що в ньому не так?)
-
Зручніше сервіс це більше клієнтів і як результат - більше доходів для банку.
-
Банки насправді дуже зацікавлені в покращенні послуг.
-
Не знаю наскільки ви розбираєтесь в іт, але складнощі девелопмент у банках зазвичай викликані досить великою кількістю коду, який прийшлося б переписати. І зазвичай банки не спроможні на це. Це все одно що на повному ході повертати корабель.
-
В сенсі якщо лендлорд інтерак приймає
-
никто в мире ничего не понимает, есть жители 2-3 стран на планете которые используют чеки активно, они тебе расскажут сейчас как это важно использовать чеки 😂😂😂 Ты ещё не сталкивался наверное со скамом на чеках))) о том что ты видишь в апке деньги сразу же, но если чек поддельный у тебя деньги просто исчезают со счёта (после того как его проверят а это где-то неделя), даже если ты их уже потратил)
-
Не на їх словах
-
А як людина яка розуміє прибуток банків
-
Я це кажу не як клієнт банку
-
Ну це Інтернал айті...
-
Я спробую знайти св когось з наших адмінів, але там їх таски наприклад: Видача доступів, налаштування робочої середи, трохи секуріті, онбордінг, керування інфрою на рівні сис ада.
-
Бо то не просто інсталяція лінухи, треба то покраще росписати) А розгортання в вигляді вже продакшн-реді
-
якраз щось подібне і чекав, тому що тиша після відправляння (за техопса то моя контора придумала такий тайл), що до інсталювання лінухи, треба якось по краще то росписати. Дуже дякую за норм відгук) Ато всі хто мене знають особисто любителі казати що все Ок, а чесного фідбеку порпобуй отримай)