(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
10 персонально і 20 для організації
-
Ні, персонально теж
-
Є платні компанії що цим займаются www.levels.fyi/services/resume/, також є безкоштовні організації по типу access employment. Також бажано дійсно трохи погуглити про місцеву специфіку і потім ще раз кинути сюди на ревью, бо зараз просто навіть оцінювати немає що, мені хоть написали чому в мене гівно а не резюме, хоча воно було +- адаптовано під місцевий ринок, але not good enough. По вашому резюме, погугліть трохи, гайди почитайте щось толковіше зробіть що б хоча було що оцінити... Бо просто відкриваючи ваш лінк, там всі помилки які можна допустити складаючи тут резюме, це все пристунє у вашому документі, антигайд так би мовити.
-
danrl.com/srm/ тут є частина де SRE з гуглів описує як він готував своє, може щось і для вас корисне знайдете;)
-
Друзі, потрібна хвилинка доброти, підпишиться на канал дитини, вона дуже старається та ще вірить у дива www.youtube.com/@mylittlemoments7
-
Привіт, Я в пошуках SRE/DevOps Engineer and Big Data Engineer в компанію Capgemini Engineering на проект в Tier 1. Трошки опису позицій нижче: DevOps - www.capgemini.com/ca-en/jobs/gDgYoIcBYjewu173gAro/071940-senior-engineer----devops-engineer/ Big Data Engineer - www.capgemini.com/ca-en/jobs/2DjNm4cBYjewu1734gmi/071946-senior-data-engineer/
-
трохи збоку питання, а що компанія взагалі робить, а то часто бачу вакансії в лінкеді. чи це аутсорс-консалтинг?
-
Capgemini Engineering є одним з лідерів аутсорс-консалтинг компаній. В Україні ця компанія зустрічається також (поглинула компанію Lohika в 2021)
-
Ні, я б не сказав, що наш хлопчина був скіловим. Непогано, але софт скіли на рівні табуретки, наприклад його питали за роботу в команді, а він - я люблю працювати один, мені не подобаються дейлікі кожен день. А лейофи і ринок - ну блін, не згоден, фіговий ринок зараз в Україні, де на 1 вакансію - 100 реально гарних кандидатів. Тут якось з цим простіше
-
дякую) так набагато зрозуміліше)