(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А потом такие синьоры с 3я годами: "я не знаю что такое this. Понимаете - я реакт разработчик. Там хуки")
-
В Украине рынок вынуждает, чтобы получать хотя бы 5к приходился аплаится на сеньйора с 2-3 годами опыта в кармане. Ну и там так же полно "сеньйоров", что 5-10 лет отсидели в галере на 1 проекте, никуда не развивались, и знают только тот единственный проект
-
Зараз все їм тут розпишу
-
Ти переїзжав з Оттави? Можеш розказати як? Бо я зараз в Оттаві і подаюся в різні міста Трохи боязко як буде з пошуком квартири, меблів і тд
-
Вам не прийшло?)
-
Легко можуть бути більші вимоги. В фінтеху платять бо менше розпійздяйства дозволено. Люди поза фінансів часто цього не розуміють. Як примірник: на співбесіді обговорювали міграцію БД, на питання що будемо робити якщо щось піде не так чи пропонував відкотитися до вчорашнього бекапу, замість написання й тестування міграції вниз. І пофігу куди скільки грошей пішло з моменту бекапу
-
В мене дітей довго процесили. Кризис форма і дзвінки на гарячу лінію нічого не рухали: "Ваші заявки в приоритеті, чекайте". Але я по телефону дізналась, який візовий центр їх процесить і написала їм в Лондон на емейл, що пліз відпроцесьте дітей, бо наш термін перебування в Європі закінчується, доведеться повертатися в Україну. Через 3 дні отримала відповідь і запит на паспорти. Так що раджу не в кризисну форму писати, а в візовий центр. Або в обидва місця одночасно.
-
Перший раз не було вибору, зараз - це новий дім в центрі міста, його завершили місяць назад, тому не дуже) Але так, тут є нюанс, особливо коли дивишься більш старі апартаменти/будинки
-
Не стрьомно без живого огляду брати?