(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нема чого перевозити Ми з хлопцем розталися, я поїду чисто зі своїми речами
-
Переїзд в кінці цього місяця. Мені легше, компанія реінберс робить, тобто компенсацію за переїзд. З приводу меблів і іншого стафу - перевожу, дали контакти мувінг компанії, вони запакують, відвезуть, розпакують. З приводу пошуку меблів - ну, я все купував, тому тут хз. Пошук житла був такий й ж, як і в Оттаві, онлайн подивився і підписав ліз.
-
Вдачі вам 🫡
-
Пойняв, дякую за інфу🫡
-
Все дуже сильно залежить від міста, куди будете переїзжати, але зазвичай якщо апартменти в нових будівлях, то більш менш все ок.
-
www.reddit.com/r/canada/comments/136y7d0/trudeaus_immigration_policy_worsening_housing/ интересный тред особенно это: ≥Not just housing. Hospitals and schools bursting at the seams, wages stagnating due to enormous competition for jobs, infrastructure not built for this kind of growth... Why is everyone except Trudeau worried about this?
-
Цікавий факт. Наче з цього року звичайні канадці можуть впливати на міграційні програми
-
Вибач, але ж це хуйня. Безробіття біля історичних мінімумів, медіана зарплатня росте досить швидко, інфраструктуру розбудовують
-
Ну щось вони не пишуть про старіюче населення і що більше 700к канадців на рік валять в ЮСа
-
А, тільки весною. Until spring 2023, we’ll be talking to people across the country to collaborate on a vision of the future of Canada’s immigration system.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/campaigns/canada-future-immigration-system.html