(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Корола больше про комфорт цивик про рулежку, вроде как в целом машины похожи.
-
Ну как бы цивики разные. Есть атмо 2.0 есть турбо 1.5. У меня 1.5 20к пробега, пока проблем 0
-
Остальное кто-то в Сиэтле катал
-
Из которых моих 4 😄
-
С другой стороны на улицах полно старых цивиков, и атмо и турбо, значит ездят ж
-
ну це нова тачка, звичайно що до 100к будь яка доїде! (окрім ауді та бмв "trollface")
-
Сделал проектик на монге. На 20к документов сгенерило дубликат id. Думал, что такого БД не должны делать в принципе 🙁 pymongo.errors.DuplicateKeyError: E11000 duplicate key error collection: xxx index: _id_ dup key: { _id: ObjectId('6452ca1f518c28cc6e96d256') }, full error: {'index': 0, 'code': 11000, 'errmsg': "E11000 duplicate key error collection: xxx index: _id_ dup key: { _id: ObjectId('6452ca1f518c28cc6e96d256') }", 'keyPattern': {'_id': 1}, 'keyValue': {'_id': ObjectId('6452ca1f518c28cc6e96d256')}}
-
Кенсельнули транзакцію, я заново купив - прийшло за хвилин 10 🤷♂️
-
А глаза добрые о народе думает.
-
якщо uniq вказав то не буде, а якщо ні то скільки завгодно
-
Так а шо. Обработал и ещё раз попробовал 😄
-
Ну чтобы 77 ещё осталось парню
-
2 паралельные транзакции? Одна еще заливали другая только приступила
-
оно автоматически генерируется на стороне сервера, индекс с уникальными _id - тоже автоматически
-
Дякую за додаткову інформацію. Я зрозумів, який саме мем ви шукаєте. Мем, який ви описали, відомий як "Borat in Vancouver" (Борат у Ванкувері). На мемі зображений персонаж Бората в його характерному вбранні та з фразою "High five for expensive Vancouver housing!" (Дай п'ять за дороге житло у Ванкувері!). Мем поширюється в Інтернеті як відповідь на високі ціни на житло у Ванкувері, які стали серйозною проблемою для багатьох мешканців міста. Я сподіваюся, що ця інформація допомогла вам знайти той мем, який ви шукали.
-
Возможно. Просто удивился, что и так бывает и решил немного тут поныть
-
я наверное тупо грохнул коллекцию и перезалил