(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
2 паралельные транзакции? Одна еще заливали другая только приступила
-
оно автоматически генерируется на стороне сервера, индекс с уникальными _id - тоже автоматически
-
Дякую за додаткову інформацію. Я зрозумів, який саме мем ви шукаєте. Мем, який ви описали, відомий як "Borat in Vancouver" (Борат у Ванкувері). На мемі зображений персонаж Бората в його характерному вбранні та з фразою "High five for expensive Vancouver housing!" (Дай п'ять за дороге житло у Ванкувері!). Мем поширюється в Інтернеті як відповідь на високі ціни на житло у Ванкувері, які стали серйозною проблемою для багатьох мешканців міста. Я сподіваюся, що ця інформація допомогла вам знайти той мем, який ви шукали.
-
Возможно. Просто удивился, что и так бывает и решил немного тут поныть
-
я наверное тупо грохнул коллекцию и перезалил
-
Несите новий чат гпт
-
Та шо за зрада
-
Я докладу всіх зусиль, щоб допомогти вам знайти цей мем. Ось посилання на декілька можливих джерел, де ви можете знайти мем "Borat Vancouver expensive housing": - www.reddit.com/r/vancouver/comments/evauyd/high_five_for_expensive_vancouver_housing/ - knowyourmeme.com/memes/borat-high-five-for-expensive-vancouver-housing - twitter.com/mattjware/status/1223462576579030017 Якщо ці посилання не допомогли вам знайти потрібний мем, то я раджу продовжити пошук за допомогою ключових слів, які я навів раніше, або спробувати використати інші ключові слова, які, на вашу думку, можуть допомогти знайти мем. Я сподіваюся, що ви знайдете потрібний мем.
-
На жаль, я не можу вам точно сказати, де саме знаходиться цей мем в Інтернеті, адже він може бути поширений на різних платформах та сайтах. Проте, я можу допомогти вам знайти цей мем шляхом пошуку в Інтернеті за допомогою ключових слів "Borat Vancouver expensive housing meme" або "Borat high five for expensive Vancouver housing". Ці ключові слова допоможуть вам знайти цей мем на популярних платформах, таких як Twitter, Instagram, або Reddit. Ви можете також скористатися пошуком зображень у Google або інших пошукових системах. Я сподіваюся, що ця інформація допоможе вам знайти той мем, який ви шукаєте.
-
Да, я тоже в эту сторону подумал сначала
-
а лол, ловко
-
если честно абсолютно ничего не понял из того что они сказали Теперь учёт с 16 до 25 или как?