(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну дак реально вік в голові)) Що заважає займатися чимось цікавим активним і жити життя на повну. Ну от наприклад, станеться щось з колінами, ну не будеш 10 км бігати. Але залишиться маса інших активностей які можна робити. Тому так вік в голові. Кожен отримує рівно те на що в нього вистачить духу. Хочеш жити іншим життям - роби шось для цього. Великий процент людей може, хоче, але не робить. Є однонога дівчина яка бігає марафон і є якись сферичний ІТшник з зайвою вагою який жаліється на генетику.
-
Ну, вы же сами говорите, что если с коленями что-то случилось, то приходится искать компромиссы. А человек хочет бегать, а не может. Это разве у него в голове проблема? Ну, и вот этот «дух» - это тоже по сути набор гормонов. Вырабатывается их достаточно - человек и в 90 лет будет пытаться что-то делать. А так «бодрость духа» с возрастом снижается тоже по вполне органическим причинам.
-
Саме так. Звісно, я не можу зараз бігати (і не тільки), як у 20, та й ожиріння є, куди дітись. Чи значить це, що я відчуваю себе старим? Ні - you make do with what you're given
-
Нейроны в коре
-
Ну у меня силовые показатели выше чем в 20 лет ( паверлифтинг) но ты же скажешь что это генетика и гормоны)
-
Это не совсем так все же у нас есть воля, а не просто "эффект от гормонов" и эта воля позволяет менять ситуацию часто кардинально и часто как раз вопреки гормонам
-
Пик силы 35 +-
-
Кажется
-
Так можно вообще дойти до детерминизма в космологии
-
Эффект образа жизни до этого возраста на порядок выше
-
Блин в 40 лет и даже в 60 об этом нет смысла переживать