(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Канаду без планов там жить до паспорта нет смысла имхо
-
А потом в Польшу с контрактом удаленно
-
Я часто в детстве переезжал, наоборот хочу осесть где-то чтобы ребенок спокойно в одну школу ходил, а не как я штук 7 сменил 😄
-
Если компания Зеленый Шарик готова написать письмо, можно попробовать. Иначе единственное, что остаётся - Зеленый Шарик Юкрейн и договор с ней. Ну, если там всего слово Юкрейн разница - может еще прокатит. А если работал через Красный Тапок на Зеленый шарик - работодатель Красный Тапок 🙌🏻
-
Так є Але він просто дивиться чи є бумажка і чи там твоє прізвище)
-
Пока остановить флуд в топике про деньги 🤷♂
-
Вот так поворот 😄
-
О, то напевно 500 баксів флет рейт за роботу з дома відмінять 🥲 це ж ковідне було
-
А если не хочешь менять своего ребёнка? 🤔
-
whoa Hi Yulia, Questrade has determined that your account status should be considered as “Professional User” under the Exchange’s Market Data Agreements(MDAs). приплили) шо вони там concidered, детективи мамкини
-
хз) я написала в сапорт, чекаю
-
Лол, trading volume?)
-
А підкажіть хто вже стикався з таким, збираю рефференс леттери для подальшого підтвердження досвіду, і починаю розуміти що кожна контора називає пизиції як їм комфортно, хтось пише Software Developer, а хтось Software Engineer, але ці дві позиції підпадають під різні NOC'и 2174 і 2173. Чи важливо це при підтвердженні досвіду і чи важливо щоб всі ноки минулого досвіду співпадали з ноком під котрий підпадає назва позиції в поточній Канадській компанії на котру я тут працюю?
-
Важливий саме NOС Code чи NOC TEER? Якщо наприклад будуть визначені різні ноки тільки в рамках одного TEER, це зарахуєтся?