(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
кстати для тех кто в торонто тикток подкинул топ рамен, они доставляют по торонто его в заморозке
-
Підкажіть якісь прикольні місця для бранчів чи ресторани в ДТ Торонто чи little italy. Може є щось, що вам от особливо сподобалось
-
Контора потребує?? Ваше резюме або зроблено як треба і має відклик, або пролітає завжди. Може ви плутаєте тейлорінг резюме з форматом? Бо формат він єдиний і є в закріплених до цього чату. Я як ПМ на роботі постійно на інтервʼю ходжу та сам роблю співбесіди з іншими ПМами - так от усі резюме завжди виглядають однаково - як по формату з закріплених, пункт в пункт, строка в строку. Бо це і є стандарт, все інше не пройде
-
В укр магазі
-
Говорячи про хачапурі хтось десь бачив в продажу сир сулугуні?
-
так он там на изи готовится
-
Підтверджую, ми не в Калгарі але навіть в південному Онтаріо кінець березня та квітень доволі важко витримати, к 15 квітня сніг та холод трохи піднастопиздив вже, наступного року будем планувати на цей період відпустку в тропіки
-
Я тіки поїздкою в домінікану і врятувався щоб кукухою не поїхати хоча живу в Торонто
-
Так, воно хоч і сонце, але коли нарешті 26 і можна в шортах гуляти, то прям relief
-
Привіт, а які вас задачі давали алгоритми чи шось по типу фреймворка сетап тести інфтрастурктура і т.д? З мого досвіду на сдета хочуть алгоритми тайм комплексіті і оцю всю фігню, деколи важчі деколи простіші
-
Щось типу такого повинно бути?
-
Мова йде про тестувальників
-
Алгоритми та оцінка їх комплексіті - це не фігня, а практичні знання, який має мати кожний програміст.
-
З ремонтом вцілому тут все дуже печально, краще не вляпуватися без потреби. СТО вам виставить чек з рейтом +100CAD за годину і ніхто тут сильно не спішить. Того купляти бу не дешеву машину - фігова ідея. Є виняток - якшо найдете по связях механіка-імвгранта, який вам зробить адекватний рейт і який візьметься за вашу машину вазі чого.
-
Якщо є досвід, то легше
-
Планую поїздку з Оттави до Ніагара Фолс через Торонто і Гамільтон, буду мати трохи часу. Порадьте пліс місця, які варто відвідати в Торонто , Гамільтоні, чи в тих місцях, якшо буде 3-4 години в запасі
-
тоже такие мысли
-
Я не хотів розповідати історії поки самого посвідчення не тримаю в руках. Але бачу що цікаво. Тож, на цей час я маю сертифікат про закінчення курсів M2 Exit (M2 -> M Full). Взагалі, система M така ж сама як G: M1 - M2 - Full M M1 - максимум обмежень, екзамен тільки теоретичний М2 - обмежень менше, потрібна практика. В основному на площадці як я зрозумів. Full M - обмежень нема, екзамен у місті та на хайвеї. Початок історії відбувся коли я здав Full G. Це був маленький Drive Test у Brantford, де було 2-3 людини і я запитав, чи можу я здати там М. Вони сказали що так, звісно, то я поїхав на пару годин у сусідній Тім Хортонс і під каву проштудирував тест на М1. Здав та одразу отримав паперове посвідчення М1. Яке мало строк дії 3 місяці! Коштувало це мені щось до 100$ (точно не памʼятаю). Там же, керуючись принципом «be nice to other people» дізнався в жіночки чи приймуть вони моє українське посвідчення як доказ досвіду? І вони прийняли! З 2017 року, вписали в особову справу і видали exempt (тупо на жовтому папері написали ручкою що можна перестрибнути М2 та дата з якого маю досвід). Потім той exempt (виключення) я показував на курсах. І сказали що мені потрібен Safety Course. Я знайшов у Оквілі фірму що займається якраз тими курсами на базі Trafalgar College: MTOHP. goo.gl/maps/e5nww2CU9GRaaCCE6 Люто рекомендую! Подзвонив у той МТОНР, записався. $460 чи $480. Потім постала проблема мотика та снаряги бо все залишилось у Харкові. Для тесту потрібен мотик чи то 125, чи то 150 см3 і більше. Мотик знайшов на Kijiji і дуже чемний на веселий індійський хлопчик видав мені Каву Ніндзю 300. Я не фанат спорт-байків, але зовсім не пожалів що взяв його бо він легенький та рулиться шо вєлік. www.kijiji.ca/v-sport-bikes/city-of-toronto/motorcycle-rental-rent-motorcycle-leisure-or-road-test/1630180750 Коштував він 180$ на оддин день та 500$ депозиту що він потім повернув. Потім у Торонто знайшов снарягу в оренду. У чемного та веселого китайського хлопчика були всі розміри снаряги що вимагає MTOHP: шолом, куртка, рукавиці та боти. Коштукало це мені 50$ на день + $250 депозиту що він повернув. Єдине що він знаходиться у стрьомному індійському інтернет-кафе, але бізнес існуючий, можна не хвилюватися. goo.gl/maps/w1o1ydKMQdRQgmY66 Снарягу забрав за 2 дні до екзамену. Мотик - ввечері попереднього дня, бо тренування та екзамен починаються о 7:30 Екзамен був у неділю. Але до цього був день теорії. У четвер зібралися людей 20 в аудиторії на 4 години і вони дуже дотошно розповіли про екзамен та що там буде. 100-500 разів він наголосив на тому що може закінчити екзамен (проїзд на червоний, нехтування стопу, тощо) І про те що може знизити бали. Наприклад, lane change - це низка конкретних дій, які їм треба показати: mirror - signal - shoulder - maneuvre - signal - mirror. Система така: нехтування КОЖНИМ з цих дій коштуватиме вам 1 бал (1 помилка). Всього модна припуститися 25 помилок. На 26 - нах на перездачу. Отже, у день екзамену я приїхав раненько і до обіду ми тренувалися на площадці. Вони дивилися як хто керує. Вправи прості, на маневри, на повільну їзду, тощо. Потум поїхали гуртом у місто і на пустих вулицях тренували lane change, повороти, зупинки, тощо. Зі всіма ВИДИМИМИ діями що вони вимагають. Ще вранці кожному на шолом вони наліпили стікери з іменами, що дуже контрастували із шоломом та дуже гарно показували всі маневри голови. Потім опчали по одному їздити екзаменуватися. Екзамен триває ПІВГОДИНИ, на реальних дорогах в місті та на хайвеї. А інструктор їде позаду на авто і в рацію каже тобі що тре робити. Я припустився двох помилок. Нагадую систему: Lane change: look to mirrors, signal on, shoulder check, maneuver, signal off, mirror check. За одну зміну полоси можна набрати 5! Ну подивився на перпендикулярну вулицю: -1 Не подивився пед перехрестям ліво-право-ліво: -1. Приїхав мокрий шокапець. Дуже стресово. ХЗ що вони там бачать та пишуть... Руки тремтіли як перший раз на мотик сів.
-
хто подорожував з тваринами в кабіні літака, подібні сумки підходять по правилам? будемо перевозити котів в lufthansa, не до кінця впевнений по їх правилам rozetka.com.ua/ua/trixie_4011905288710/p11103446/
-
Here we go
23 Jan 2023, 01:02
233060/638222
about a minute ago