(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну але це за хлопців в більшості, дівчата, які навіть просто курити цигарки чи пили алкоголь - яма
-
Причому, я би не сказав, що це погано на них повпливало. Більшість зараз себе дуже добре почувають, і я думаю вони тільки раді були получити той досвід в такому ранньому віці
-
Продовжуючи тему наркоти в школах, можливо це залежить від виховання дітей? В мене, наприклад, ніколи не було бажання навіть попробувати, в той час коли однокласники розпіздяї бігали з тим шлаком
-
Чи то мене проглючило
-
Лол)
-
Анонімний сексизм
-
В сенсі після допису?
-
А чого і’мя приховав, після допису?)))
-
Розмову можна не продовжувати)
-
Кмітливий який
-
Так і знав що будуть такі коменти, особливо від жінок, що не дивно)
-
Не приглючило, я змінив нік з Саша на 5707, але вже давно а не після допису
-
еще раз сексизм
-
+++ Хз як однокласниці не думали про це, коли розводились по два раза 🙈
-
сексизм
-
Теж не факт. В мене серед знайомих є і ті які пішли все пробувати, а є які просто ігнорували
-
Я досі не курила цигарки, але блін, чому саме дівчатам, воно воняє незалежно від статі
-
Практично ніяк, чим більше заборон тим більше собі дитина дозволяє коли «виходить на волю»
-
Пити з дівчатами значно веселіше
-
А вот это очень тонкая вещь. Я не встретил пока работающего рецепта. Хотя очень хочется нащупать. Воспитание... Тогда в семьях где нет плохих примеров, или лучше, есть только хороший пример - должно быть всё ок, но это же не так. Тут среда домешивает сильно. У меня в семье никто не курил, до дедушек и бабушек. Я начал в 9 классе. Но вокруг меня, без сигареты, могу припомнить только двоих. Один по спорту, второй из-за страха перед матерью (его прям били до старшей школы). Я не курил траву до универа. Но мне кажется, только потому, что в 9м классе одноклассник принёс какую-то чепуху, и кроме кашля я ничего не получил. А потом он же пришёл под чем-то другим и я долго был на стороже :) Тоже могу сказать про пиво, именно первый опыт не пошёл, и я долго не мог понять, как люди пьют горький, газированный напиток и к тому же ещё и прокисший. А вот остальной алкоголь в 10-11 классе уже шел во всю. Единственное что могу отметить, это увлечённость чем-то (от спорта до скрипки). Чем она выше, тем меньше шансов развлечь себя "всяким".
23 Jan 2023, 01:02
233897/637594
9 minutes ago