(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хлопці і дівчата, підкажіть будь ласка, як виглядає найм на фул тайм позицію в Канаді? Мені надіслали на підпис офер, який виглядає як контракт. А ще щось має бути? типу сам контракт чи трудовий договір
-
А як можна качати прес стоячи? Може є відео?
-
Мене вже @darkelfgirl рефералочкою покликала - мовчать і досі Тож твоя так само може доооооовго оброблятись 😢
-
сорян за російську ,але саме ці я робила: lifehacker.ru/kachaem-press-stoya/
-
В контракті повинна бути фраза про фул тайм. I am pleased to extend this offer of full-time employment. У мене в двох оферах є
-
Не дражни а рефераль 😅
-
4 дні від того як я дала своє резюме до дзвінка з HR
-
Xiaomi Mi TV використовую з нерозумним TV. Гарно
-
плаского животу все одно не сталось :)
-
Воно типу працює, але я не раз чув випадки, коли дилер хотів зіскользнути від дорогого ремонту по тій гарантії. То ше одна опція зтянути з тебе грошей, тому все одно дуже добре вибирай машину, покажи її якомусь механіку, не бери наосліп
-
Та, всі іммігранти проходять через то :) нам тут соняхи, ше шось пожерли теж... Знайомим бабаки грядку зїли) Другу олені дерева погризли)
-
Контракт, для фултайма він просто має бути не обмежений в часі
-
Може хтось знає, але імхо краще в чатах по сша питати це
-
Это невозможно с помощью упражнений сделать исключительно уменьшить количество подкожного жиры то есть диеты
-
а в сша ще можна iхати по тiй программi через спонсора, чи пiсля року в канадi не можна?
-
в мене з локдауном нічого не змінилось ,бо я була в декреті, а це означав хоумофіс і доставка продуктів додому.
-
У меня тоже только не после родов, а после локдауна когда залы были закрыты, а еда с доставкой на дом ...
-
саме так 🥲 і після пологів чомусь жир той в районі живота почав відкладатись
-
Можно откуда ехать неважно
-
в когось після цесарського розтину все обвисає, бо там нерви перерізають
23 Jan 2023, 01:02
234023/639971
about an hour ago