(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та бройлери такі додіки, що чихнеш в їх сторону і вони здихають , особливо коли маленькі
-
Не м'ясо, а білкова маса )
-
добре якщо так, коли ми були за якісним м'ясом потрібно було йти на ринок до конкретного м'ясника, просто в сільпо чи ашані було дуже посередньо
-
ті яки собі зробили розумну ферму не використовують, я не казав що всі вже то зробили. ти сама вигадала і сама щось доводиш
-
У мене батьки займаються фермерством, то багато місцквих "панків" у них купляють м'ясо, молочку. Та і по смаку домашня свинина не зрівняється з свининою із магазину)
-
Вже не колять мясов Україні, хіба що якісь ноунейм заморожені шматки незрозуміло чого. Курятину брали Епікур через їх рекламу що типу без антибіотиків але прикол в тому що Наша ряба мені смерділа, а Епікур без запаху і смак нормальний без зайвих незрозумілих речей
-
Маленькие фермы ≠ поставщики в магазины. Сокращение на 0.1 процент антибиотиков в корм и гормонов ≠ по-прежнему наличие этого всего в магазинах. Неужели непонятно, что невозможно поставлять такое количество мяса для такого количества людей без гормонов роста и подкорма антибами
-
Оце батя в тебе везучій
-
Але я перший раз в цьому році
-
Як і мій)
-
Навіть та ж курятина, з магазину за 30 хв і готова. Як мило якесь. Домашня курка це годину готувати мінімум та і смак і колір самого м'яса не зрівняється. Хз чим вони їх кормлять 😁
-
а бо головою думати. подивися що робить farmersedge, таке враження що ти взагалі не читаеш лінки які я даю. в великих господартсвах проблеми через те що на великих обсягах дуже великі узагальнення у всьому (вентиляція, травлення тощо), за рахунок iot з'являється можливість давати рівно стільки скільки потрібно, кожен амбар має декілька сот датчиків які досить точно вимірують температуру, вологість, рівень діоксиду вуглецю, метану, тощо. разом з інтеграцією з тиим системаи і точковим травленням якість життя худоби стає як на малих фермах з індівідуальним наглядом. так, це терабайти даних для великих ферм, але як результат худоба значно менше хворіє, краще набирає вагу, менше витрити на опалення та вентиляцію, можна продавати дорожче як органік.
-
Но это бати, мой 3 года подряд выглядит так
-
Первый, лол