(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт! Шукаю теж компанію-прокладку. Капець! Я думала що oysterhr сам менеджить податки якось? А виходить що ні? +1500/міс це дуже багато (ну точніше я не знаю як моєму роботодавцю, але мені -$1500/міс це суттєвий мінус)
-
из нюансов я вижу только то что нельзя будет выезжать за пределы сша
-
Хто ще користується компанією-прокладкою щоб працювати на США? Скажіть, може у вас менше ніж $1500/міс уходить щоб отак оформитися? Це хоч в канадських доларах, чи в американських? Дуже треба
-
с днем беженца
-
багато непоганих новин
-
t.me/bpzua/40256
-
t.me/lvivshchyna_news/11303
-
Щоб просто працювати прокладка не потрібна, вона потрібна для набуття «канадського досвіду» для імміграції
-
Have not been selected
-
We have not received a nomination by a province or territory at this time. We will send you a message if you are nominated.
-
в оттавському чаті знайдено
-
t.me/c/1653270236/13242/16518
-
та це я знаю. отож мені треба канадський досвід, але просили узнать чи не можу я продовжувати працювати на свою контору звідси
-
Блин то капець с такими балами :(
-
так у мене мала дитина - це як друга робота, скочеш зайчиком по хаті весь вечір, поки не впадеш. одночасно дві роботи я точно не вивезу. так, оптимально - це місцеву роботу знайти. просто замовник мій попросив пошукати варіанти щоб може я не звільнялася-таки. як я розумію поки що відповідь йому буде “варіанти є, але це вийде в 1500/міс”
-
тут багато старих, не обновляють часто
-
що ж я з першого разу адреси не можу згадати
-
або www.realtor.ca
-
www.ontario.ca/page/oinp-express-entry-notifications-interest#section-1
-
475-482 Таки балы для инвайта
23 Jan 2023, 01:02
235366/642122