(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Де почитати окрім IRCC?
-
Все залежить від конкретної ситуації - вік, досвід роботи (якої саме роботи), рівень англійської, освіта і тд. Програм багато різних
-
Дякую
-
Прикиньте собі бали www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp Якщо менше 480 - буде важко через ее. 1 рік досвіду в Канаді дає додатково 35 балів (наступні наче теж, але менше). Якщо не набираєте балів, треба читати про PNP(provincial nominee program) - в кожній провінції свої
-
Потому, что у меня везде в догововрах и референс письме слова: Контрактор, консультационные услуги. И они отказываются писать рабочие часы, что обязательно именно при подтверждении employee experience
-
А ти точно айтишник? :)
-
Житло в єбенях? Офіс де саме? В дт?
-
Дулю вони мені скрутили на всі ці погрози і прохання ))) Їм та моя іміграція не вперлась Вже думаю, що фіг з тим їх листом, піду з нетехнічним ноком. Там компанія емплоер написала всім листам лист, красивий. Але тоді відпадає Ontario HCP
-
В офіс кожен день?
-
Тут були про то розмови. Деякі укр галери відказуються, бо бояться, шоб ви їх в податкову не здали. Але якшо включити режим кота з Шрека, підключити знайомого менеджера і дууууже добре попросити - то деколи таки дають норм емплоймент леттер з годинами. Поясніть їм, шо то ніде більше не піде, тільки іміграційним офіцерам в Канаді...