(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але коли коливання в межах single-digit % - це суцільна маячня, а не скор
-
Borrowell Сам можеш хоч кожну хвилину перевірити, ні на що не впливає
-
Ні разу не було більше 15%, але на жаль в них формула складніша за чисто утилізацію
-
Що це за апп? І якщо сам часто перевіряєш, не знижують скор за це?
-
У Credit Karma тоже можна перевіряти без ніякого впливання на кредитний бал. Також в мене в Credit Karma бал показує більше ніж у Borrowell
-
Там до того їхнього рівняння ще є огого Як Payment history Credit utilization Length of credit history Credit utilization Types of credit
-
Коротше, все чудово окрім types of credit. Але на жаль рейтинг не росте.
-
Як людина, яка писала на С++, скажу, шо то напевно найгірший вибір. Дуже складна мова, є ризик, шо не опанує і кине. Я би радив починати з чогось простого типу Пайтон або Джава
-
Джава?! Може ДЖСкрит?)))
-
Яку саме виписку з податкової, можете підказати? І також з банку ви і гривневий, і доларовий рахунок прикладали?
-
погоджуся з приводу С++, краще одразу Rust /s
-
Логічно, хоч і гемор
-
Ти жартуєш? Хоч, шоб вона почала плюватися від кривизни js і теж не осилила? Бардак в js мені нагадує бардак в c++, де кожен мій знайомий і кожен інтервювер змагався, які він нюанси(підстави) знає. Я тоже був фанатом, поки на тому писав. Прозрів аж коли свічнувся)))
-
Поповнити після витрати і до стейтменту
-
Коли у тебе декілька карт з ок лімітом це легко, як ж підтримувати 5-10%, якщо в людини одна карта з лімітом до 5к?
-
Мій поінт в тому, що це все теорія, а практика періодично відрізняється. Хіба ж я її не читала)))
-
Потрібно дати трошки час. Виплачувати вчасно, мати менше 10% вашого ліміту, а то може і менше 5% і т д
-
Хоча ж існують для дітей модулі у формі гри У свіфт було щось як розважальна гра і навчання У скрач наче теж
-
Я тричі починав вивчати джаву і полюбив її тільки як закінчив курс пітона і знову спробував сісти за джаву І я був старший 14 рочків Краще вже пітон а потому ООП
-
Привіт. Тут є хто працює в TD?
23 Jan 2023, 01:02
235934/637244
about a minute ago