(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
имо джава отличная для входа Все предельно просто и строго, куча информации и гайдов, используется в куче мест
-
Я б ще звернув увагу на Golang. C like syntax, не багато синтаксичних конструкцій, можливо якраз те що треба для початку. З іншого боку якщо потрібно погратися із структурами даних, то Java з її колекціями з коробки - краще.
-
Ну маленька квартира ті ж 2к буде коштувати…
-
Звітна податкова декларація платника єдиного податку. Але бухгалтер ходила їх штампувала в податкову, щоб були мокрі печатки. З банку виписки лише для POF. Proof of funds. Наскільки розумію, більшості ілендерів то не актуально. Виписку з податкової я додавала для онтаріо пнп. Для ЕЕ достатньо тільки реферсу, якщо він звісно «правильний», з годинами, зп, обовʼязками.
-
Оскільки це кейс з оплатою послуг саме в валюті, ми будемо долларовий тільки прикладати, бо тільки там видно від кого заходять кошти. На гривненвий ви самі собі перекидаєте з валютного, тому не інформативно
-
Доречі про вчорашнє питання, може комусь треба. Доказ робочих годин при селф-емплойд також потрібен! це мені сьогодні іммі консультант сказав
-
Ми витягнули з інтернет-банкінгу
-
Допоможіть пришвидшити реліз стартапу, шукаємо волонтерів: 1. React Developer. 2. AI Engineer (Python, OpenAI). . Суть стартапа - автоматична адаптація резюме під вакансію та їх розсилка по відкритих вакансіях за фільтром. Користувач обирає з ким продовжити спілкування серед відгукнувшихся компаній. Всі сервіси для українців безкоштовні. . Будь ласка, напишіть мені особисте повідомлення або коментар під цим повідомленням. Дублюю з фейсбука
-
Зі свого досвіду помітив, що не завжди дата подачі інформації в бюро така ж як і стейтмент. Scotiabank наприклад останній раз подавав інфу 31го березня, хоча в березні в мене стейтмент був в 20х числах. Сума боргу авжеж відрізняється. А от CIBC більш пунктуальний - стейтмент 20 числа кожного місяця, як і подача інфи в бюро.
-
Как же хочется снимать две квартиры чтоб в офис ездить удобно
-
Тому якось не альо
-
Більшість норм компаній хочуть гібрид, мені після того як я статус в лінкеді змінив, написало 13 рекрутерів, 9 гібрид, 2 онсайт, 2 ремоут на ЮС)