(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт! Якщо хтось знає - підкажіть, будь ласка, що робити у випадку, коли запит на паспорт прийшов матері (пройшло трішки більше місяця після здачі біометрії і прийшов запит на паспорт сьогодні), але ще не прийшов дитині (15 років. Біометрію здавати не потрібно)? CUAET
-
Якби я обирав мову програмування для дитини, то я б розділив на два питання: 1) Що подобається дитині? 2) За допомогою якої мови можна робити те, що подобається дитині Взагалі неважливо, наскільки, наприклад, Асемблер, старий/складний, або ж якась мова не в ооп з коробки. Мову можна обрати конкретно під задачу, а потім вже під комфорт до розуміння/вивчення. Якщо дитині не буде цікаво писати сайти на пхп, а буде цікаво робити ігри на телефон, то навіщо їй пхп? Робототехніка, розумний дім, веб додатки, фронт/бек, ігри. Нехай робить те, що подобається. Можна також поставити ціль "Я хочу зробити сайт-текстову гру Веселий фермер". І вчити інструменти, допоки не зможеш зробити таку гру. Привʼяжіть любов до програмування і любов до вивчення нового, а потрібна мова або інструмент в потрібний час вивчиться сама. В нашому мінливому світі програмувати я би починав, як хобі, а не як "чи буде воно актуально/окупатися через 5 років"
-
В зв’язку з переїздом по роботі в інше місто з 1 червня доступна 1 bedroom 1 bath apartment в центрі міста за адресою 201 10 ave Se . Квартира площею 616 sg ft знаходиться на 30 поверсі та має все необхідне ( посудомийка, пральна машина , сушка та інш.) Всі комунальні платежі крім світла ( приблизно 70$-80$те що в нас виходило) входять в вартість . За додаткову вартість підземний паркінг 150$ на міс. Білдинг має власний спортзал , зону барбекю , каворкінг , лаундж зони та паркінг в 6 рівнів . Вартість 1930$ Lease takeover
-
Просто кажеш йому шо тобі похую і ти все робив максимально правильно і без поганого наміру. Якщо буде пиздіти кажеш йому щоб рота не роззябав. Якщо і після цього не зрозуміє то стрибаєш на стіл і сциш йому на обличчя. Якщо мітинг ремоут то сциш на камеру. Зай знає своє місце. Метод перевірений і працює
-
#вакансія
-
Якщо цікаво пишіть в особисті, перенаправлю на людину з цієї компанії
-
Є відкриті вакансії c/c++ embedded dev, c/c++ technical director, та senior developer (graphics drivers). Ottawa
-
-
Так атс парсить і нотіфікує hr якщо гарний лід
-
В Канаді, доречі, не завжди все так довго, як ми звикли думати. Коли їм реально треба - рекрутери дзвонять моментально. В прямому сенсі, за 2хв після відправки СV мені вчора подзвонили. Я навіть не впевнена, що вона взагалі встигла його прочитати чи прогнати через АТС…
-
Так воно все інтегровано ж