(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В них більшість упаковок по 100 грам, там тільки деякі види по 50 і по 80
-
Та то апгрейд в плані профільності компанії, але даунгрейд по позиції і обов’язках, скоріше за все) Тому що оцей момент переходу від фрілансу до продуктової компанії у багатьох дуже складний. В продуктових хочуть багато досвіду тім ворк, а на фрілансі він хоч і є, але явно не в таких кількостях, як сидячи фізично в офісі з людьми в однаковому часовому поясі :(
-
из того что я читаю - вся эта независимость это байки чтоб голоса у сторонников идеи выманивать
-
В продолжение. Может кто-то копал тему Home Lab. Я понимаю, что очень немного можно сделать. Но! Анализаторы сахара, например, стали очень доступны и точны (а с высокими ценами на анализы, так вообще копейки). Память мутабельна и коварство многих болезней в постепенности. Иногда простой опросник заполненный раз в 2 года уже может выявить интересные вещи. Т.к. тема точно популярна, может уже на гитхабе лежит фреймворк... Мол берёте exel, весы, метр и часы для пульса - и поехали записывать. Я чего-то внятного не нашёл. Клинические формы - там вообще отвал башки, они бывают специфичны для конкретного госпиталя. И огромный налёт "успешного успеха" сверху когда гуглишь 😟
-
Моя знайома в Швейцарії з архітекторами вже будують плани по відбудові доречі. Звітує про діяльність в інста але вона явно не єдина, і тенденція в очевидь що всі європейські країни будуть приймати участь. А потім заселять Україну частиною імігрантів з Африкі і Азії
-
А звідки ця сума ?
-
Прям нагадало мене кожного разу в відділі вина))) П. С. Замість реддіта я все фоткаю і звіряю в Vivino(невелика реклама львівської Symhony Solutions, якшо вони її ше пиляють :) ) Не сильно правда спасає, але тепер хоть заспокоюю себе, шо то ж вино мало нормальний рейтинг...)))