(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нє, то зрозуміло(по факту треба тільки то перше зі списку). не знаю як рік тому, але зараз у Львів можна забукати тільки через мейл: пишеш запит, вони відповідають датою і часом. і таким списком: Для здачі біометрії у Візовому центрі Вам потрібно надати наступні документи: - Оригінал закордонного паспорта - Роздрукована письмова згода на обробку документів (заповнена і підписана заявником), зразок якої надсилаємо у вкладенні - Роздрукований лист-запрошення на здачу біометрії - Роздруковане підтвердження реєстрації до Візового Центру З чого все зрозуміло, крім де взяти ту згоду, бо вона виглядає ось так:
-
Мортал комбат однажды должен добавить этих двух персонажей в игру
-
А я думав ти як обама, який всі під’їзди в говностані обісцяв)
-
Відень з їх хрючєвом замість їжі, кебабами і турецькими районами, осісцяним центром і стрьомними закутками - на другому місці? Ват?
-
какие еще варианты как можно "обсудить" мувинг экспенсес с компанией? тлдр - им надо чтобы я приехал, но при этом я сам подписал в начале документ, что я экспектед чтобы приехать в торонто с кем я уже говорил: - тимлид сказал хз, говори с хр - хр сказали у нас ничего такого нет, то что обещали это ошибка, то для другого отдела, у нас таких полиси нет - менеджер сказал что он не знает о такой возможности, если хр говорят что нет, то нет, попробуй поискать жилье дешевле 👍
-
А потом по какой-то причине стали в Кадис, не помню уже