(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Питання було чому всі не перейшли до необанків
-
Кредитки - так, але це ж різне. Не обовʼязково мати чекін для цього. Бізнес і інвестиції і іпотека це ж зовсім інше
-
Добре
-
З cra. Це можна списати з податків
-
Не обов’язково мати все в одному банку, і навіть обов’язково мати резервний. Але коли в одному доходи то там й умови дають бо бачать структуру надходжень. Принаймні в тд це так працює, їх більше турбують доходи і розходи, аніж кредит скор який рахується сторонніми конторами
-
Шановні учасники, я чув що житло у вас аж занадто дороге… Можливо мені випаде шанс підписати офер що вимагає релокейту до Ванкувера Що є якість поради стосовно пошуку дешевого житла, чи можете хтось зацікавлений знімати щось на 2 сімʼї? Поки що просто цікавлюсь бо до самого оферу ще дуже рано 😅
-
Скажіть будь-ласка а в чому тут задача? Дають тобі ліст інтів, це зрозуміло. Знайти найбільше число позитивних чисел в діапазоні…. І повернути теж треба список інтів. Ну зрозуміло звідки діапазон і т.д.
-
Наче зрозумів: треба список розбити на пари і треба порахувати к-сть чисел між елементами пари і повернути теж треба пару для якої кількість чисел в діапазоні буде найбільшою. Вірно?
-
Привіт! Питаннячко для уточнення. Чи правильно я читаю знаки (парковка праворуч від стовпа)? З 07:00 до 09:00 та з 15:30 до 17:40 (в будні) не можна паркуватися. З 09:00 до 15:30 в будні - платна парковка. А в інший час (зараз 19:45) можна паркуватися безкоштовно. Трохи з зеленим знаком не дуже інтуїтивно, але я так розумію, правила такі...
-
прям особливих порад нема. Людей на перегляди багато навіть на бейзмент юніти (1bd / studio) за 2100$-2400$ в west end'i / kitsilano, тому хто перший побачив та взяв, того й капці.