(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да, но в этом то и прикол, что поинты не поступают, хотя я уже за месяц 2к потратил с кредитки 🤔
-
Через банкомат пополнял, все норм было
-
P2P binance норм курс и быстро)
-
По перше не забуваєм за смертність. Ну і ше неможливо мати нормальну медицину, якщо скоротити одного разу набір студентів в мед заклади і потім ніколи не піднімати набір чи хоча би вернути назад. Лідер консерваторів пропонує навести порядок з імміграцією ліцензованих професій, щоб вони вдома підготувалися, а тут просто екзамен здали, а не вчилися +5 років по новому колу. Побачим, чи в них то вийде пропхати.
-
а ты точно привязал?
-
AirCanada app
-
Так. Витрати прилітають окремо потім, раз на місяць
-
Ну судя по полученным поинтов как-то оно странно обновляет . И то, два последних похода за алкашкой я давал им сканировать Эр плэн, то есть это даже не те поинты что я потратил деньги с кредитки
-
На фб есть группы по жилью в Ванкувере. Там и руммейтов ищут, и комнаты сдают, и целое жилье. И тот же маркетплейс в теме
-
Скарг в LCBO - оті маленькі окремі поїнти. Потім раз на місяць всі витрати кумулятивно
-
Як турист чи ні? Я там візу робив, жив місяць. І до цього був раза 3. В Европі практично в будь-якому місці можно без машини. Музеї - вогонь, інфраструктура в більшості теж. А от інше - то жопа
-
Ну, кожному своє)