(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну, кожному своє)
-
Что-то на практике не работает
-
Всім привіт! Їду з Торонто через тиждень, продаю монітор Spectre 75Hz 1080p Curved, віддам за 150 CAD на Блур Йонг
-
Як на мене це не виглядає як фіча, а більше схоже на задачу з літкоду в розширеному варіанті
-
З приводу комʼюніті, ось деякі: - група для розробників: www.meetup.com/calgary-software-crafters/ - ще розробників: www.meetup.com/software-developers-of-calgary/ - тусовка для дизайнерів і розробників: www.meetup.com/pxandpints/ - суто UX-ова тусовка: www.calgaryux.com/about/ - для емігрантів в тех: www.meetup.com/immigrant-techies-ab/
-
Маю надію, що наші співгромадяни себе порядно ведуть та псують колективну репутацію))) А чому важкувати з пошуком по UX/UI? Мало публічно відкритих вакансій, чи якісь інші причини? Дякууууую! Я маю надію, що в мене є шанси на НЕ survival job :D Життя покаже
-
В тому і дуже жирний плюс Канади
-
Що саме мається під адекватним районом? Які райони краще оминати, за виключенням всім відомої вулиці?
-
Хто?
-
И не надо сказки про единорогов тут рассказывать
-
Посмотри этнических состав всех неблагополучных раенов любого города Канады кто будет превалировать