(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Rates.ca
-
Приблизну ціну підкажете?)
-
Що за загальні для нюкамерів? Не чув про таке. Я просто зайшов на перший, що трапився сайт для прорахунку, а воно в мене і мейл просить і телефон і купу всякої інфи, а потім треба сабмітити форму і чекати на результат. А хотілось би одразу бачити що і як без відправлення додної інформації неясно кому
-
Те кто побогаче просто ездять за медициной в сша отсюда
-
Нейшнвайд, хочешь не сдохнуть - живи в бс или онтарио
-
Это не только в этой провинции проблема
-
Само собой
-
Уплатив конский налог перед этим в бюджет
-
Нот бед. Дякую
-
цікаво, а чого не сподобався?
-
Це я так розумію аппка для трекінгу можї їзди? Типу в OBD порт вставляється трекер і вони бачать все ріалтайм?
-
Надо было брать про запас. Порой тут их не выбить даже когда необходимо
-
Не везде в Онтарио, только ГТА
-
Не естімейтить. І так вже двічі. Просто вісить…
-
Та хз, не хочу робити антирекламу але мені ним не зручно прибирати, тягне наче нормально але залазити під ліжко ним не зручно та й вцілому мені ним в нашій невеликій квартирі маневрувати не зручно. Купив собі отакий (в Україні був схожий керхер, чомусь тут тупонув і захотілось більш модний)
-
єдина проблема з великим пилососом те що він місця займає
-
Куль
-
Я получил похожий по конструкции пылесос как подарок. И понял что компоновка "бак на ручке" - мне тоже совсем не заходит. Пылесос на второй фотке 🔥. Когда разок пылесосишь "строительным" всё остальное начинает казаться слабеньким 🙂
-
Та ні, для прив'язаного акаунту аероплан можна дивитися в aircanada
-
А как происходит процесс подачи? Повтор может сработать? Онтарио и Ванкувер выглядят незбыточными пока и думаю перебраться до конца этого года ближе к Галифаксу (т.к. из всех атлантик провинций это место выглядит живее всего).
23 Jan 2023, 01:02
238032/642004
about 2 hours ago