(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Grand theft of Vancouver www.instagram.com/reel/Cr_ruDWpOA8/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
Якщо це тіпа щось просте на 5-8 символів, то ок. Якщо це тупо вся функція обвернута, то за це по жопі настукають :(
-
ні, помиляюсь, все ок
-
list comprehension-ам не раді на в'юхах?
-
не хочу бути прискіпливим, але ваша задача під умови не спрацює, здається
-
На інтерв'ю наче не було обмеження по вибору мови імплементації, саркастичний тон можна залишити для себе бо наступний раз 5 раз подумаю відповідати чи ні)0))
-
+30 за регу на ракутене на правах рекламы www.rakuten.ca/referrer?referrerid=ZXs9iSSlZB4%3D&src=Link
-
Ванкувер 🤔🤔 www.instagram.com/reel/Cr_ruDWpOA8/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
forums.redflagdeals.com/rakuten-nord-vpn-80-cash-back-new-nordvpn-customers-about-20-27-months-after-cashback-2617971/
-
дякую за ваш солюшн, у своєму прикладі прибрав зайву строчку коду у gist, тупанув і не звертаючи уваги що у мене вже був присутній модуль - робив ще перестановку аргументів у різниці
-
Dejardain
-
Тем не менее, у них средние рыночные условия, дают car loan ньюкамерам, когда другие отказывают.
-
Ракутентце типу пейпала чи шо?
-
Таке щось починається типу кордони лише на папері залишаються, лише якісь закони відрізняють одну країну від іншої
-
Та нема такого «хто», всі, навіть руські в америці мають свої квартали де англійську не почути
-
то правда
-
Финч не очень благоприятный район, и канадцы говорили го туда лучше не ездить и не смотреть там жилье
-
Хоть там и полно наших, но ощущаешь себя очень небезопасно, в отличии от того же лейкшора вечером
-
Я на финч не езжу, там дурка
-
как раз впн закончился
23 Jan 2023, 01:02
238143/644441
21 minutes ago