(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Притому поміть, школу 42 там взагалі ніхто не обсуждає, а виключно особистість героїні
-
от бач яка тема трігерна, статті три роки чи скікі там, а вона все ще провокує срачі
-
ну слухай) хом’яків приманювати це теж скіл, з ютуба яка-ніяка копієчка падає
-
вибачте я знаю що офтоп, але - шта? за рік продали удвічи дешевше, а зараз знову 130?
-
так ніхто не каже що вона геніальний інженер
-
Ну типу, у мене були знайомі котрі переманили клієнта у своїх роботодавців і відкрили свою галєру яка і понині процвітає. Чи вважаю я що вони успішні? Так. Чи буду я робити так само? Ні. Нажаль не існує світу єдинорогів, скрізь хтось когось найобує
-
Ох, точно, ше рента землі. Звичайний будинок теж може стояти на чиїсь землі. Біля знайомого падає ціна на будинки в одному нейборхуді, бо стоять на чужій землі і там весь час піднімають рент. А на рахунок продажі в два рази дешевше - напевно не тягнули виплат після підйому ставки... А може і банк продав...
-
Уважаемые знатоки, я же правильно понимаю, что для того, чтобы засчитался канадский опыт (по ЕЕ или СЕС) не нужно соблюдать никакие требования к емплоеру особые? То есть, например : компания зарегана в Канаде не вчера, по базе бьется, ты в ней емплои - и этого достаточно ?