(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я таке вже не знайду бо це фіг знає коли було… мабудь це про левіна чи ще про когось такого
-
Ми думаємо їхати з Канади. Потроху починаємо шукати мешканців для передачі поточного житла в оренду. Ми платимо 2495 на місяць. Навіть постригання газону наразі входить у оренду. Чудовий сімейний район. Поруч є приватний Daycare, Школа і садочок, пішки ходимо у Волмарт та Fairview mall. також через дорогу є Walk In clinic та ветеринарна клініка. Можна з тваринами та дітьми. Лендлорд крутий молордий чувак (ріелтор) Дім здається з бекярдом та гаражем. Жила площа десь 100 кв м, після ремонту. ( за бажанням залишимо меблі які ви захочете - є нове ліжко кінг сайз з матрацем Endy, облаштована дитяча кімната з ліжком) Посудомийка, пралка та сушка включені. місто Кітченер
-
Когда начну продавать курсы то заработок уже лучше не называть
-
А сколько мой заработок я имею право не отвечать это личное
-
Работаю я не в Гугле а в другом месте потому что не хочу быть там где скучно
-
Ученики успешные бизнесмены в ОАЭ
-
Я выбирал между Торонто и Виннипегом правда и сам не выбрал Торонто
-
Мой ученик до сих пор клиентам своим другое имя называет чтоб оставаться анонимным
-
Днепре был серьезней так что никто никогда и не знал что я это конкретно я
-
а то целевая аудитория знает такие тонкости
-
Кстати по теме я сейчас учу пайтон потому что нужно для проекта на котором работаю и дополнительно взял курс по маркетингу чтоб систематизировать свои знания самоучки ибо хочу один проект свой запустить и чувствую что без маркетингового плана нельзя двигаться