(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Яка саме поведінка? Висне чи гріється, що відбувається? Питаю бо в мене М1 16гб 10х12 шось там ядер
-
Хто с ГТА, підкажіть) Хочу сходити у Вондерленд, той що у Воні. Думаю чи купувати сізон пас, чи краще брати денний квиток. Просто по цінам що я бачу, то наче сізон пас на весь рік відбивається за 3 відвідування. Але якщо сізон пас то також не ясно який краще, бо там їх аж три)
-
Лол www.facebook.com/reel/722161479699704?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=0NULKw
-
Я знайшов рекомендацію East Mall Automotive (416) 626-6904 maps.app.goo.gl/WQbDeN4XSgBUK5mR9 мені там діагностику робили, діагност нічого не знайшов (хоча може у мене і правда все в нормальному стані) але грошей не взяли, власник Петро говорить російською. Але я хз чи вони займаються покраскою
-
Нарешті були біля того вашого CN Towerа, хоч в Канаді вже 2 місяці і живемо за 15 км звідти) Ну таке, шумно, людно, якісь риги розмазані по тротуару. Акваріум сподобався, сподобався б ще більше якби доларів 30 коштував квиток) Але присмак big city залишився (хоча може то пилюка від будівництва яке там на кожному кроці 🙂)
-
Почти как в сша, за счет низких налогов
-
тебе з мунектіва звільнили і давали кілька днів? чи то про іншу контору?
-
А чого не на сі то гоняти?
-
Шукай золотий баланс. Я кожний каверлетер вилизував і отримав лише 10% респонсу.
-
І один тест вимагає 16гіг?