(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
fortune.com/2023/05/16/anticapitalist-cafe-toronto-the-anarchist-pay-what-you-want-closes/
-
Епам
-
А що за компанія? )
-
Самий дешевий бери, якщо не збираєтесь туди на Halloween йти та подобаються такі розваги.
-
Админ прав нет вроде, но я не сталкивался с проблемами чтоб установить стим -> установить игру -> запустить из стима
-
Як тоді він дає установити та грати в гру? Є адмін права?
-
не, комп обмазан всяким софтом который заранее установили, отдел тоже есть
-
З таким підходом у вас мабудь нема відділу безпеки? )
-
Хоча чого це я, потім ми всією командою ржемо як люди встановлюють корпоративні антивіруси собі на персональні компи…
-
Мені як інфосек спеціалісту - це кричущі кейси. Чого: можно тупо вірус поставити, намішати робочі з особистими файлами, violation of asset usage policy
-
violation of asset usage policy может быть, но пока ничего не говорят)
-
Слабо себе представляю что можно словить устанавливая что-то из стима Я ж уточнил что не ставлю никаких пираток етц - ни игр, ни софт
-
Лимиты только на снятие больше, как на скрине, а потери те же: ~2% плата укр банку + плата банкомату ~3-3,5cad за операцию
-
Привіт! Хтось успішно подавався на Quebec Regular Skilled Worker Program?
-
4 года
-
І ще один нюанс який я бачив, то в одному з абонів казалось щось про паркінг…він там платний?
-
Я напевно в хвилинах 10-15 на авто
-
Аби було зручно туди і обратно добратися. Колись жив поруч то на ровері катався ввечері, коли людей не так багато і не спекотно в черзі стояти.
-
Я би сходив і на хелоуін і на Вінтер фест. + атракціони + аквапарк. Думаю можна було би частенько залітати
-
То на ровері може не так далеко
23 Jan 2023, 01:02
241000/637392
about an hour ago