(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
violation of asset usage policy может быть, но пока ничего не говорят)
-
Слабо себе представляю что можно словить устанавливая что-то из стима Я ж уточнил что не ставлю никаких пираток етц - ни игр, ни софт
-
Лимиты только на снятие больше, как на скрине, а потери те же: ~2% плата укр банку + плата банкомату ~3-3,5cad за операцию
-
Привіт! Хтось успішно подавався на Quebec Regular Skilled Worker Program?
-
4 года
-
І ще один нюанс який я бачив, то в одному з абонів казалось щось про паркінг…він там платний?
-
Я напевно в хвилинах 10-15 на авто
-
Аби було зручно туди і обратно добратися. Колись жив поруч то на ровері катався ввечері, коли людей не так багато і не спекотно в черзі стояти.
-
Я би сходив і на хелоуін і на Вінтер фест. + атракціони + аквапарк. Думаю можна було би частенько залітати
-
То на ровері може не так далеко
-
censusmapper.ca по налогам смотреть бюджет федеральный, провинциальный и муниципальный
-
Там ще був skip the line pass, але він коштував як 5 звичайних . Так, паркінг коштує $25 за день з машини
-
Впринципі не далеко. Але це ще ровера купити тоді треба😂
-
Так, це тільки вхід на 1 людину. Ще вони не пускають зі своєю їжею, напоями :(
-
Звичайний прохід на день я бачив на сайті щось типу 33$. Це напевно без урахування парковки?
-
З такими приколами голд пас стає все цікавішим
-
Доброго ранку! В мене о 10 буде співбесіда та я не дуже впевнено почуваюся на темі "Бекенд сервіси та архітектура", конкретно архітектура. Що зазвичай питають? Позиція P4-P5
-
Пасс це і є квиток на горки. Як зайшов у парк, стаєш у чергу на горку та катаєшся. Черга може бути як 20 хв так і 2 години
-
Кстати вот занимательное действо я застал когда-то: en.m.wikipedia.org/wiki/Charbonneau_Commission
-
Самая эйфория была через 1.5 года после устройства на нормальную работу (на родине я не работал в ИТ и имел зарплату в гривнях со всеми вытекающими). Когда стали ездить везде вокруг, тогда вот и был самый пик. Потом на следующий год прошло.
23 Jan 2023, 01:02
241010/636617
6 minutes ago