(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
bank draft. Ще можно на почті, там зроблять money order
-
Чесно кажучи, як на мене, уся ця класифікація між фул сайз та мід сайз звучить як маркетинг американських виробників авто. Бо дуже складно знайти європейця, японця чи корейця який підпадав би в американський фул сайз. Але це не робить таурег, Q7, полісад або хайлендер незручною та небезпечною для сім‘ї машиною.
-
Доречі, я в палісаді перевіз тримісний диван
-
Співчуваю що в вас такі викладачі були бавовняні
-
Рывок или прорыв?
-
А потім вона таки взяла 100 грн як в інших брала але після 5 перездач
-
Кожен раз на дорогу 100 грн за 5 разів викатав на 500
-
Казала потім що тупий і краще полуниці дитині своїй купив на ті гроші що їй пропоную але грошенята таки взяла курва
-
В мене тільки по психології в технічному універі була припорошена не хотіла брати хабаря за залік і гвалтувала мене психологічно 5 разів типу іди вивчи потім ще раз перездати прийдеш а я їздив з іншого міста по 3 години в одну сторону заради того
-
Я из принципа не давал) Физик помню у нас был - 1500 за тройку брал, в 2013 году лол)
-
Але інші викладачі особливо профільні були дуже гарні
-
Добрий день. Питання: якщо людина приїхала в Канаду, в Квебек, оформила всі всі документи, хоче на певний час повернутись додому провідати родичів, і назад в Канаду. То на який максимальний термін можна виїхати з Канади, щоб не втратити документи і не було проблем? (Мова іде не про фінансову допомогу, а ворк перміт, сін, хелс іншуренс і тд).