(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На пикапе мега некомфортно в европе, особенно в центральной.
-
Мне не совсем понятно риторика людей, которые покупают огроменный холодильник и говорят за универсальность в Европе.
-
в кого ще завтра вихідний?
-
але та машина в 3 рази менша ф150
-
тоесть не рулится 😄
-
Нє. Я не розумію всіх цих нових тачок. Нема в них душі. Я катався на багатьох тачках і мені реально нема ніякої кращьої за дідову 2106
-
Свіжий пікап рулиться і жре як 5 річна санта фе
-
Пикап для меня не универсальная машина, как и все другие большые холодильники. Обычно это либо осознанный выбор человека, который любит большие машины, или потребность из-за большой семьи. Хорошо, если эти два факта совпадают.
-
а еще лучше когда анлим по выходным 🙂
-
у нас чотири 🙂
-
Доречі коли я купував пікап це був усвідомлений вибір виходячи з максимальної універсальності від одного транспортного засобу. Я ніскілечки не пошкодував. Єдине що - може б купив би трохи більший. 6 м. Бо в мене 5.7
-
уаз 80'
-
www.ikea.com/ca/en/p/klippan-loveseat-frame-lining-cloth-30073194/ от такий на 3 подушки - 3 людини вліз
-
скоріше для сім'янина типу ned flanders
-
мій свекр незгоден з тобою) Пересів після 35 років на жигулях на мою фієсту і кайфує)
-
перша версія така була
-
По виду точно для Карен!
-
Вай нот?
-
Свіжа так само жре
-
Ну в мене не хаває як санта фе. Але дивлячись як рахувати. Бо стоїть газ і по грошам це еквівалент 7-8 л бенза. Якби не була ліфтована і на широких колесах то мабуть було б менше
23 Jan 2023, 01:02
242206/641350
11 minutes ago