(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тільки що намагався згенерувати юніт тести з чат жпт. Можу сказати одне - без роботи ми не залишимось. Щось складніше умовног (a, b) => return a + b тестувати він не може. А конкретно не вміє в залежні файли та залежності вцілому. Просто купа якогось коду, котрий ще потрібно розгадувати. Найкраще навіщо його можна використовувати це генерація скелету чи бойлерплейт для ваших тестів.
-
Не йдіть в Dr. O.К dental, мені після них все треба було переліковувати через півроку/рік І про Eatonville Dental були погані відгуки в інших чатах, персонально там не було
-
Так, вона говорить українмькою, польською і англійською
-
Мені суб‘єктивно в Кліпича конвеєр, ніхто не париться за пацієнта зовсім, часто неуважні. Я була в одного дантиста там, чоловік в двох протягом чотирьох років, враження такі собі.
-
Ось її клініка
-
maps.app.goo.gl/aTopewAZP5JhF6QG7?g_st=it
-
Порадила превентивно що робити з проблемами. Чоловік був в тій самій клініці в Dr. Bouchan, він рос і англ мовний, теж залиштвся задоволений
-
В Секунди навпаки уважні до пацієнта. Я проблемнтй клієнт, в мене bite lock і рефлекс, вона дуже обережно працювала, давала перерви коли треба було, не спішила.
-
Ви мене трохи заспокоїли, дякую) Можна декілька питань саме по процедурі? Скільки часу займав візит для видалення нерву? Чи відчували ви щось під час? Чи використовують вони гель перед тим як вколоти анестезію? Якщо вони дають закривати рот та відпочивати, то виходить, що резинки не вставляють (бо я вже надивився на фото в інтернеті з місцевими ендонтистами і їх «підходами» наче ти манекен, а не людина)? Другий візити був вже для того щоб поставити постійну пломбу?
-
Якщо написано без Dependency Injection, просто як import thing from './file'; const do = () => thing() йому дуже погано. Звісно, що зазвичай все найбільш складно. А ось Dependency Injection типу class Do(thing) {...} розуміє набагато краще, бо не потребує роботи із залежностями Сайпресс не тестував. Юзаю звичайний jest