(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю. А можно і мені лінк?
-
У нас теж просили. І це добрий знак. Значить у них є спеціальна програма для українців. Бо без неї при перевірці на платоспроможність можуть відмовити в оренді або вимагати оплату на пів року-рік вперед
-
Привет) сейчас на стадии заключения договора аренды квартиры с property manager. Она просит прислать копии наших паспортов и визы. Первый раз снимаем жилье в Канаде. Подскажите , это нормальная практика , что просят прислать копии паспортов и виз? Это не sensitive data тут?
-
Я и в маркетинге этот чат начал активно юзать, да и даже общие вопросы узнать
-
В Канаде из-за зимнего шторма все дома покрылись льдом.
-
вот прям все все))
-
я кидаю)
-
запчасти
-
ChatGPT doing half of my job for free Gfghfyh @ Apple At work, there are situations where I have to write python scripts to do something general. Sometimes it can take time and even I don’t know what I want. So I ask ChatGPT and it does it for me. If it takes me 30minutes or an hour to write the script, ChatGPT does it for me in seconds. Even when I have work related questions such as understanding a specific tool or doing comparisons between technology, instead of doing full day research, ChatGPT does the job. Soon ChatGPT or more advanced version will make our software jobs obsolete. #tech #chatgpt #openai @blind_feed