(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зробили запит на витяг про несудимість з сайту мвс. Мій витяг відразу з’явився, а у чоловіка висить в обробці 4 дні, у когось було таке?
-
Не дуже допомагає, тут поліцейські на ходу виміряють швидкість, всіх знайомих хто штраф спіймав саме так оформили
-
Дякую, спробуємо!
-
Знайомі контрактори з Польщі кажуть що нетто якщо в штаті працюєш, якщо ФОП - брутто по Польщі.
-
Ну все, мотак ідентифіковано
-
Дуже дякую!
-
На следующую версию MacOS ты ещё можешь быть спокоен. Потом пора выкидывать
-
Таки певно прийдеться мені справку з поліції в Україні брати, добре що скоро їду туди. Посольство мені сказало цього разу вислати їм звичайний конверт за долар (і в цьому й була помилка). Мій лист до них дійшов за 4дні, вони мені подзвонили, сказали що навіть дописали мій телефон на зворотньому листі і відправили 11 травня. Ну й ніфіга не прийшло. Піду ще на почту запитаю, але коли дзвонила - мені відповіли "так, це звичайний конверт і його ізі могли доставити на невірну адресу, просто хай відправлять ще раз". Canada post - тільки трекаємий конверт за (50баксів в моєму випадку) треба брати. Хз, як так, ну з тих же банків я отримую листи постійно й не губляться ж. Пофіг, не найбільша проблема, зараз в Україні закажу й отримаю в червні, там це наче швидко зараз
-
а зачем тогда писать про “Новіший не означає кращий…”? Этот мак 15-го года вообще ни в какое сравнение с M1 не идет, даже если на него еще приходят апдейты. Он хуже просто всем, что в нем есть. И продать его уже куда сложнее, потому кому в 2023-м нужен горячий старый интело-хлам?
-
Мені цікаво, якщо пошта в принципі така дорога, що конверт 50cad, як працюють повернення одягу. У багатьох компанії free return, і я так декілька разів повертала. Невже вони кожен раз за пакунок платять 100cad, чи для корпорацій окремий тариф, а от одну посилку відправити дуже дорого?
-
Європа)
-
ну таке, це все добре поки ти айтішник який стабільно працює. як тільки хоча б одна умова не дійсна починаються приколи. поза іт гарна медична страховка може мотивувати навіть в інше місто за роботою поїхати