Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    #245476
    Эх, щас бы бульйону холодного)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245477
    Бо на квасі - то гидота)) Тру окрошка тільки на курячому бульоні 😏
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    #245478
    Не, холодец отличная вещь)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245479
    Скажи ще, що холодець не любиш) З хріном і пюрешечкой 😝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    #245480
    Та, капусняк, тільки густий такий. Бо є ше такий звичайний капусняк, як зупа - то не воно :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1745978200T Offline
    t1745978200T Offline
    Yuliia Karpenko
    wrote on last edited by
    #245481
    Я теж з Франківська, завжди на кефірі окрошку робили Натквасі вперше в Канаді спробувала Смачно і так і так, вони абсолютно різні на смак
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
    wrote on last edited by
    #245482
    Капустняк?
    1 Reply Last reply
    0
  • t175412162T Offline
    t175412162T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    #245483
    мені окрошка і на квасі, і на кефірі подобається) в дитинстві ще чомусь дома робили на квасі не домашньому, а на оцьому ярило
    1 Reply Last reply
    0
  • t405219064T Offline
    t405219064T Offline
    Не Бэд Трип
    wrote on last edited by
    #245484
    вы окрошку до консистенции холодца доводите?
    1 Reply Last reply
    0
  • t301435992T Offline
    t301435992T Offline
    Russian warship Idi Nahuy
    wrote on last edited by
    #245485
    Майте Бога в серці!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245486
    Той самий холодний бульон 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245487
    Ні, але рекомендую спробувати) Найгірше, що могло статися з окрошкою - це солодкий газований квас (якусь таку окрошку подавали в закладах Києва та Одеси). Це ж вже не суп, а якийсь «десерт» з м‘ясом та овочами 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    #245488
    Лучшая окрошка что я ел на сыроватке
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    #245489
    короче окрошка - ван лав. Топ страва для літа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    #245490
    просто іншої риби тоді не було в доступі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    #245491
    навпаки, старе. В нас вдома так ще в 90тих робили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245492
    Бачив з лососем, але з кількою - то щось нове 🧐
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    #245493
    С мойвой ел. Вкусно, но стрёмно так как косточки мелкие всё-равно попадаются
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    #245494
    на сироватці це якраз оригінальна рецептура. А квас уже потім стали використовувати. А ще буває коли туди кидають кільку замість мяса. Прикольно виходить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Kh
    wrote on last edited by
    #245495
    Був дуже здивований тоді, що на бульоні її не роблять ніде окрім Харкова. Треба вже франшизу Буфета в Торонто відкривати 🤩
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups